Banner HappyFeet

Ik werk in mijn salon met de volgende produkten:

Happyfeet Laboratories
-    Dermoleen cream, geschikt voor de normale en droge huid.
Deze verzorgende en vochtinbrengende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge of schrale huid.
-    Roselan balm, geschikt voor kloven en ruwe huid.
Roselan zorgt voor een optimale verzorging en bescherming bij de droge huid/kloofjes. De zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen. 

-    Fresh gel, geschikt voor aderen, spieren en gewrichten.
De Fresh Gel bevordert de doorbloeding en kan zorgen voor een pijn verlichtend gevoel. Fresh Gel zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepelere gewrichten.
Fresh gel kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen!

-    Solution Spray, hét product voor gebruik bij kalk- of mycosenagels. Solution spray draagt bij aan een gezonder uitziende nagel en ondersteunt en beschermt voor een optimaal herstel van de nagel. De spray kan tevens gebruikt worden op de huid. Solution Spray kan in combinatie met Dadi Oil met succes ingezet worden bij de bestrijding van mycosenagels.
-    Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem!


Wandelwol
Ik ben een officieel verkooppunt van wandelwol.
WandelWol® antidruk-wol is hét natuurlijke antidruk product vervaardigd uit een melange van diverse soorten schapenvachten – geselecteerd op vacht-structuur met behoud van lanoline. Hoogwaardig kwaliteitsproduct voor doeltreffende antidruk op de huid van de voet waar de klacht zich bevindt. Verkrijgbaar in 10 gram, 20 gram en 40 gram. Sok erover heen en weer verder!


Permsal Magnesium
Het magnesium mineraal speelt een centrale rol bij alle biologische lichaamsprocessen.

Magnesium is verkrijgbaar in kristallen(voor voetenbad) en olie.